Selectează o Pagină

Avocat Alin Panghios

Avocat Alin Panghios

Avocat Alin Panghios

Avocat, Partener Colaborator

Knowledge is power.

Information is liberating.

Education is the premise of progress,

in every society, in every family!

Veni vedi vici, așa începe scrisoarea mea …

Deși aparența ne îndeamnă ab initio să întelegem în mod greșit acestă alegație, în fapt este în totalitate compatibilă cu datoria pe care o avem față de cetățeni și față de profesia pe care ne-am ales-o și în care investim cu mare drag.

Am venit– marcheză deosebita importanță a noastră atât pentru justitie cât și pentru viața reală. Avocatul reprezintă un factor determinant, o piesa indispensabilă al cărui rol trebuie constientizat și care, în dezideratul de a aduce activitatea la nivelul respectării tuturor principiilor sociale, am putea … împreună, schimba realitatea actuală folosindu-ne de resursele pe care le avem la dispoziție și să construim astfel o lume mai bună.

Am vazut– activitatea și îndatorirea avocatului nu se raporteaza strict la nivelul profesional față de care în mod constant trebuie să manifeste peste putințele fizice performanța profesională demnă de o reprezentare loială, ci trebuie să fie alături de clientul său, să îi fie un loial prieten, să reuseasca să îi înteleagă atât situația cât și cauza (dies ad quen) precum să aibă și posibilitatea de a îl consilia nu numai juridic ci și psihologic făcându-l să înțeleagă consecințele faptice, publice, dincolo de subiectivismul procesual pe care, de regulă, clienții îl manifestă orgolios ( în interesul propriu exagerat și nejustificat ce excede valoarea și importanța socială a valorii ocrotite).

Am invins– creând o relatie altfel decât una profesionala distantă și rece avocat-client, preluam nu doar responsabilitatea față de cazul privit în mod particular ci și de toate consecințele ce decurg din acestea și care se răsfrâng asupra vieții partenerului nostru, pentru care trebuie să găsim o soluție.

Așadar, a învinge nu înseamnă neapărat a câștiga un proces ce îi poate oferi clientului doar o satisfacție de moment… ci trebuie să îl inveți cum să își managerieze problemele de așa fel încât să nu își piardă oportunitățile pentru un confort psihic temporar, oferindu-i în acest fel fericirea și siguranța pe care o caută.

În același mod se procedează și cu partea adversă care impietată în actiunea sa de vindicta pierde din detaliile semnificative pe care le va putea regreta.

În acest fel ne îndeplinim rolul activ de a participa la schimbarea tendințelor sociale, la înfaptuirea justitiei și la asigurarea confortului și siguranței acțiunilor clienților noștri.

“Dincolo de orice prejudecăți nu trebuie să uităm că înainte de toate suntem oameni și avem nevoie unii de alții”

Contact

Bd. Gheorghe Sincai, Nr. 12, Bl. 12, Sc. A, Et. 1, Ap. 6, Sector 4, Bucuresti
E-mailoffice@ionescu-ponta.ro
Mobil: 0733 244 670
Telefon: +4.0314 206 688
Fax: +4.021- 330 31 00

 

Privacy Policy Settings