Selectează o Pagină

Avocat Alexandra Ioana Samogin

Alexandra Ioana Samogin

Alexandra Ioana Samogin

Avocat, Partener Asociat

„Poți să consideri că ai reușit atunci când i-ai schimbat viața clientului tău.”

Poate dacă cea care i-a dat viață nu era avocat, ar fi făcut Design Vestimentar sau Psihologie. Dar a ales Dreptul și se mândrește cu faptul că mentor i-a fost chiar Ionescu Camelia, mama ei. De-a lungul carierei a experimentat, printre altele, Dreptul Penal. Nu s-a regasit în el! S-a rezumat la Dreptul Civil, pe care îl practică în cadrul „Ionescu și Asociații”.

Ionescu Camelia a învatat-o ce înseamnă corectitudinea, implicarea totală, cât și faptul că trebuie să înveți tot timpul pentru a evolua.

„Fără perseverență și fără să aperi cu înverșunare principiile pe care le promovezi, nu ai cum să izbăvești. Întotdeauna vor apărea situații în care legea, mai precis sistemul juridic nu va fi de partea ta. În astfel de cazuri trebuie să insiști. Poate și din cauza faptului că mulți nu perseverează a apărut și percepția greșită a oamenilor asupra avocaților”, consideră aceasta.

Reușitele, pentru toată lumea, reprezintă obținerea rezultatului scontat: „Puțini sunt cei care văd dincolo de asta și se gândesc că au reușit să schimbe viața unor oameni”, a declarat doamna avocat.

Alexandra Ioana Samogin este specializată în Drept Corporatist , Fuziuni și Achiziții și se ocupă, în general, de start-up business. Îi place să crească odată cu clienții pe care îi consiliază. A asistat clienți români și străini înca de la inființare până la finalizarea unor tranzacții internaționale.

Contact

Bd. Gheorghe Sincai, Nr. 12, Bl. 12, Sc. A, Et. 1, Ap. 6, Sector 4, Bucuresti
E-mail: office@ionescu-asociatii.ro
Mobil: 0747.074.747
Telefon: +4.0314 206 688
Fax: +4.021- 330 31 00