Selectează o Pagină

Formulare şi susţinere în faza de urmărire penală sau în faza de judecată

drept-penal_formulareVă formulăm atât plângerea penală cât şi orice fel de acte necesare în faza de urmărire penală sau în faza de judecată. Vă asigurăm reprezentarea şi asistarea pe tot parcursul procedurilor, atât in faţa judecatorului de drepturi şi libertăţi, cât şi în faţa judecatorului de cameră preliminară sau în faţa judecatorului fondului.

Vă redactam plângerile împotriva actelor procurorului, cererile de eliberare condiţionată, cererile privind modificarea regimului executării pedepsei sub supraveghere, revizuirile hotărârilor judecatoreşti definitive, contestaţiile în anulare ori la executare, amânările sau întreruperile executării pedepsei, contopirea pedepselor, reabilitarea de drept ori judecatorească, radierea cazierului şi orice alte cereri prevazute de legislaţia în vigoare.

Vă asigurăm un pachet complet de servicii şi nu vă abandonăm în cursul procedurilor judiciare, avocaţii noştri fiind adevaraţi căpitani de vas, care chiar şi în cazul în care vor trebui să abandoneze nava, nemaifiind nicio posibilitate de salvare, o vor face ultimii, salvandu-vă în primul rând pe dumneavoastră, clienţii nostri!

Pentru mai multe amănunte legate de serviciile noastre vă invităm să citiţi şi:

[custommenu menu=drept_penal2]