Selectează o Pagină

Avocat Silviu Adrian Ionescu

Silviu Adrian Ionescu

Silviu Adrian Ionescu

Avocat, Partener Asociat

Trebuie să faci, în primul rând, clientul să se detașeze de aspectul financiar, care de multe ori reprezintă un impediment în relația avocat-client. „

Cu un debut în Barou în anul 1998, în orașul natal și ulterior în vibrantul București, am pornit pe drumul fascinant al avocaturii. Pentru mine, aceasta nu este doar o profesie, ci o adevărată pasiune, în care cred cu toată convingerea că binele va învinge întotdeauna. Un avocat autentic este cel care oferă claritate și sinceritate, ghidându-și clienții cu încredere și deschidere.

În prezent, detin calitatea de partener asociat în cadrul Societății Civile Profesionale de Avocați Ionescu și Asociații, unde mă concentrez cu pasiune pe Dreptul Civil și Dreptul Comercial, domenii în care am dobândit expertiză.

Primii pași în această călătorie de dezvoltare au fost îndrumați cu înțelepciune de către distinsul avocat Constantin Marcel, care mi-a fost mentor. Îmi amintesc cu recunoștință lecțiile prețioase despre organizare riguroasă și căutarea profundă a cunoașterii. Aceste principii rămân relevante într-o eră în care informațiile sunt accesibile cu ușurință, dar valoarea unui studiu aprofundat rămâne incontestabilă.

În relația cu clienții, pun baza pe încredere și empatie. Îi încurajez să privească dincolo de aspectele financiare, care pot adesea să umbrească perspectiva reală. Ca avocat, angajamentul meu este de a fi atât realist, cât și sincer, oferind o evaluare corectă a șanselor lor de succes.

Privind în urmă, recunosc faptul că nu sunt un avocat „de top” în sensul convențional. Cu toate acestea, mă simt într-o stare de satisfacție profundă că am putut rezolva numeroase cazuri în favoarea clienților mei. Într-o lume în care fiecare situație este unică și complexă, nu există un procentaj universal de succes.

În afara profesiei mele, găsesc echilibru în pasiuni care îmi hrănesc spiritul aventurier. În timpul liber, mă bucur de călătorii pe apă cu bărci rapide. Desigur, nu sunt cunoscut pentru energia debordantă, dar astfel de momente mă reîncarcă și mă conectează la pasiunea mea pentru explorare.

În încheiere, vreau să subliniez că avocatura pentru mine este mai mult decât o meserie, este o chemare. Îmi dedic pasiunea și angajamentul clienților mei, într-o căutare continuă a justiției într-o lume complexă. Ca partener asociat în cadrul Societății Civile Profesionale de Avocați Ionescu și Asociații, sunt dedicat creșterii și succesului clienților noștri.

Contact

Str.Av.Lct. Radu Beller nr. sector 1 Cod postal 011702 Bucuresti
E-mailoffice@ionescu-asociatii.ro
Mobil: 0723.20.40.11
Telefon: +4.0314 206 688
Fax: +4.021- 330 31 00