Selectează o Pagină

Inființări

consiliere_juridica_infiintari_registrul_comertuluiNoi, oamenii, suntem deschisi la orice provocare.

S-a intamplat de multe ori sa avem clienti care au intrat pe usa societatii si care au spus – imi doresc sa infiintez un S.R.L. si o asociatie, sau – un S.R.L. si o fundatie, sau – un S.A..

Este frumos si suna foarte bine pentru noi ca si avocati, dar pentru client? Inainte de a infiinta orice – companie, asociatie sau de a autoriza o persoana fizica, este mult mai indicat sa beneficiati de consultanta.

Noi iti oferim aceasta consultanta gratuit, daca in urma consultatiei agreati sa lucram impreuna.

Daca este mai eficient din punct de vedere economic, daca este mai simplu din punct de vedere fiscal, daca iti sunt acoperite toate nevoile printr-o forma simplificata de functionare, de ce sa te complici?

Noi nu va infiintam nici filialele, nici companiile si nici fundatiile, doar de dragul de a va lua banii, noi va recomandam forma cea mai eficienta de legalizare a activitatii pe care doriti sa o desfasurati infiintandu-va compania sau filiala sau asociatia, nu pentru o zi, nici pentru o luna, ci pentru viitor. Viitor pe care ne dorim sa il traim alaturi de voi de la infiintare pana la Top The Best.