Societatea Civilă de Avocați “Ionescu și Asociații” a apărut din dorința de a impune o nouă orientare pe piața avocaturii din București

Demersul  a izvorât din orientarea exclusivă către promptitudine și calitate în servicii, mizând pe profesionalism, eficiență și dedicația pentru interesul clientului. Insumarea experienţei tale la experienţa altora, cu arii de specializare diferite, nu poate duce decât la un rezultat pozitiv. E bine să creezi o structură care să te completeze. Impreună putem face lucrurile la alt nivel, alt volum.

“Ionescu și Asociații” se diferențiază de alte case de avocatura prin experiență, dinamism și perseverență.

Ionescu and Associates Team
Ionescu and Associates Team

Principiul care le-a susţinut şi le susţine în continuare activitatea este acordarea celor mai bune servicii juridice clienţilor, cu maximă operativitate, în contextul unei relaţii solide având la bază profesionalismul, încrederea şi respectul reciproc.

Ţelul echipei îl reprezintă dezvoltarea unei relaţii de lungă durată cu clienţii săi, cărora le câştigă încrederea prin profesionalism, implicare, onestitate şi loialitate.

Conduita profesională discretă şi loialitatea faţă de client reprezintă expresii ale profesionalismului în avocatura, iar durabilitatea relaţiilor cu clienţii constituie principala recomandare profesională pe care Ionescu și Asociatii o poate primi.

In decursul celor 18 ani de activitate, în portofoliul Societăţii Ionescu şi Asociaţii s-au adunat multe reuşite , însă cele mai mari satisfacţii nu au venit din amplitudinea speţelor sau câştigurile financiare de pe urma lor, ci din alte mici bucurii ale vieţii de avocat, ca de exemplu, atunci când  instanţa le-a dat dreptate într-o anumită problemă de drept.

Ionescu and Associates Team