Selectează o Pagină

Societate Ionescu și Asociații va avea începând de marți, 1 septembrie 2020, un nou sediu în București, pe Strada Locotenent Aviator Radu Beller nr. 1, etaj 1 (intrarea din Calea Dorobanți nr. 182), pentru a veni astfel în sprijinul clienților săi.

Totodată, va rămâne în funcțiune și sediul din zona Tineretului, din bd. Gheorghe Șincai, nr. 12, bl. 12, sector 4.

Datele de contact (numerele de telefon, fax, e-mail) rămân neschimbate.

Societatea Civilă Profesională de Avocați Ionescu și Asociații este formată dintr-o echipă de avocați cu experientă, ce asigură clienților servicii de consultanță juridică, reprezentare și asistare în fața instanțelor și a altor instituții ale statului în numeroase domenii, printre care Corporate / M&A, Imobiliare & Constructii, Proprietate Intelectuală, Achiziții Publice, Fiscal, Insolvență, Drept Penal, Dreptul Familiei și Dreptul Muncii.

Calitatea serviciilor se bazează pe metodologie de lucru, control riguros al calității, soluții juridice concrete și clare, abordare eficientă care ține cont de nevoile clientului, iar abordarea proactivă, cuprinzătoare, a aspectelor/problemelor juridice gestionate ajută clienții să obțină o evaluare corectă a situației lor și să ia decizii corecte la momentul potrivit.

Echipa Ionescu și Asociații lucrează cu persoane fizice din țară, precum și din afara țării, cu companii active la nivel național ori internațional și colaborează cu mai multe instituții publice.  Serviciile avocațiale prestate constau în reprezentarea acestora în cadrul litigiilor penale și civile, în consultanță juridică cu privire la orice aspect din cadrul activității lor, acționând astfel ca un departament extern al instituției partenere.

Societatea Ionescu și Asociații este membră BEROCC, organizație care îsi propune să promoveze comerțul și investițiile belgiano-române prin sprijinirea și apărarea intereselor viitorilor membri și, în același timp, să ofere informații membrilor cu privire la desfășurarea de afaceri în România și Belgia, colaborând cu membrii organizației  în ceea ce privește aspectele juridice ale activității lor.

Mai multe informații despre activitatea noastră se regăsesc pe site-ul societății: https://www.ionescu-asociatii.ro/